Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Κάλεσμα για νέα κινητοποίηση στα ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ την Τρίτη 12 Νοέμβρη

Το σωματείο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους στην ιδιωτική Εκπαίδευση να σταθούν αλληλέγγυοι στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς στα ιδιωτικά ΙΕΚ και ιδιαίτερα στα ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ, που αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα μεγάλων καθυστερήσεων στην καταβολή των δεδουλευμένων και την απόδοση των ενσήμων τους. 

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι συνάδελφοι, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήθος καταγγελιών στο ΣΕΠΕ. Επανειλημμένα το ΔΣ του “Βύρωνα” έχει ζητήσει συνάντηση με τη διεύθυνση της επιχείρησης, η οποία ουδέποτε εμφανίστηκε ή ήρθε σε κάποια στοιχειώδη συνεννόηση με το Δ.Σ του Συλλόγου. Δεν εμφανίζονται ούτε στην επιθεώρηση εργασίας, στις τριμερείς συναντήσεις που καλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Θα μπει τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Για όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοέμβρη δυναμική παρέμβαση σε εργαζόμενους και σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ.

Ενημερώσαμε με ανακοινώσεις για την κατάσταση, τους καλέσαμε να σταθούν αλληλέγγυοι στις διεκδικήσεις των συναδέλφων, αποκαλύψαμε την τακτική της διεύθυνσης που τους εμπαίζει όλους ανοιχτά. Οι δε υπεύθυνοι της εργοδοσίας, ακολουθώντας την πάγια τακτική τους, κρύβονταν σαν τα ποντίκια ενώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν υπαλλήλους να φωτογραφίζουν μέλη του Σωματείου που έπαιρναν μέρος στην κινητοποίηση.

Δηλώνουμε τα εξής: Το Σωματείο έχει πρόσωπο και υπόσταση, τα μέλη του δεν κρύβονται, δεν ταμπουρώνονται πίσω από κλειστές πόρτες! Ο αγώνας μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων συνεχίζεται, με νέα κινητοποίηση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΒΥΡΩΝΑ»

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ (Αμβροσίου Φραντζή 3, Σταθμός Μετρό Συγγρού-Φιξ)

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ-ΓΙΑ-ΚΟΡΕΛΚΟ.docx

Κύλιση προς τα επάνω