Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Νέα δυναμική παρέμβαση του σωματείου στο ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ για την καταβολή δεδουλευμένων και ενσήμων σε συναδέλφους καθηγητές

Οι εργαζόμενοι στον κλάδο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης συχνά αντιμετωπίζουν την εργοδοτική ασυδοσία και την ανοχή της. Στην επιχείρηση των ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι συνάδελφοι, ενώ πλήθος καταγγελιών στην ΕΠΕ εκκρεμούν. Όσες συναντήσεις και να έχει ζητήσει το ΔΣ του “Βύρωνα”, η διεύθυνση παραμένει άφαντη.

Δεν ανεχόμαστε την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Την περασμένη Τετάρτη 6/11 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του ΔΣ σε εργαζόμενους και σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ. Συνάδελφοι και σπουδαστές δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους απλήρωτους καθηγητές και ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για την κατάσταση. Χθες, Τρίτη 12/11, κάναμε νέα παρέμβαση προκειμένου να πιέσουμε για την άμεση διευθέτηση του θέματος.

Η δράση του Σωματείου ενόχλησε τη διεύθυνση που προσπάθησε να εμποδίσει το σωματείο να ενημερώσει τους εργαζόμενους. Αφού κάλεσαν την αστυνομία, ενημέρωναν ψευδώς καθ’ υπόδειξη του νομικού τμήματος, ότι οι δυνάμεις του Σωματείου απαγορεύεται να μπουν για οποιοδήποτε λόγο στο χώρο. Μάλιστα επιχείρησε να κρατήσει κλεισμένους σε μια αίθουσα όλους όσους ήταν στο κτήριο, εργαζόμενους και σπουδαστές.

Τίποτα από αυτά δεν απέτρεψε το Σωματείο να έρθει σε νέα επαφή με τους συναδέλφους και να τους ενημερώσει για την κατάσταση στον χώρο. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι απειλές δεν πιάνουν τόπο. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έχουν το δίκιο με το μέρος τους και θα φτάσουν μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Η κατάσταση “καίει” και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Δελτίο_Τύπου_ΚΟΡΕΛΚΟ.docx

Κύλιση προς τα επάνω