Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Να καταδικαστεί η Χ.Α. – Οι ναζί στη φυλακή

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, η δίκη της Χρυσής Αυγής, μετά από 5,5 χρόνια και 450 συνεδριάσεις, επιτέλους ολοκληρώνεται. Η εγκληματική οργάνωση, μέσω ταγμάτων θανάτου και με τη νεοναζί ιδεολογία της, είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, πριν από 7 χρόνια, για τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους ψαράδες και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Αυτές είναι μόνο οι επίσημες κατηγορίες της δίκης, ενώ γνωρίζουμε καλά πόσες ακόμη συμπληρώνουν τη δράση της συμμορίας αυτής. Με δολοφονικές επιθέσεις σε πρόσφυγες, μετανάστες, αντιφασίστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές, η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει το ρόλο της στο σύστημα που τη θρέφει και που φροντίζει να τη ρίξει στα μαλακά. Ένα σύστημα που με αλλαγή του ποινικού κώδικα, επιχειρεί να εξωραΐσει τον εγκληματικό της χαρακτήρα και με προβολή από τα ΜΜΕ, να καλλιεργήσει τη λήθη για να την αξιοποιεί όποτε χρειαστεί.

Κατ’ ελάχιστον απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία τους, με φυλάκιση για όλα τα καταγεγραμμένα και μη εγκλήματα. Επιβάλλεται να συντριβούν, να καταδικαστεί κάθε λογής δολοφονική, εγκληματική ρατσιστική ενέργεια, ο σκοταδισμός, η μισαλλοδοξία, κάθε ξενοφοβική αντίληψη. Οφείλουμε να απομονώσουμε κάθε φασιστική ομάδα που ξεφυτρώνει, όπως και η Χ.Α., που με σύγχρονα τάγματα εφόδου επιτίθεται κρυφά ή φανερά, ως αγανακτισμένοι κάτοικοι ενάντια σε πρόσφυγες, ως αγανακτισμένοι γονείς ενάντια σε αγωνιζόμενους μαθητές κ.α..

Απαιτούμε το δικαστήριο να χαρακτηρίσει επίσημα την Χ.Α. ως εγκληματική οργάνωση, για τις δολοφονίες, τις επιθέσεις, τη ναζιστική, φασιστική της ιδεολογία, ιδεολογία των αφεντικών, που πλουτίζουν εις βάρος μας και την εξοπλίζουν για να εξοντώσουν όσων θεωρούν αντίπαλους, όσους αγωνίζονται.

Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7/10/2020 στις 10.00 π.μ. έξω από το Εφετείο.

Να επιβληθεί η παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων – Οι ναζί στη φυλακή.

Συγκέντρωση_Εφετείο.docx

Κύλιση προς τα επάνω