Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Διαδικτυακή σύσκεψη του σωματείου την Κυριακή 15 Νοέμβρη – Απεργία την Πέμπτη 26 Νοέμβρη

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που προκύπτουν από το lockdown, αντί για την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα πραγματοποιήσουμε διαδικτυακή σύσκεψη την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 17:00. Το link θα σταλεί με mail στα μέλη του συλλόγου, αλλά όποιος άλλος θέλει μπορεί να ζητήσει με mail να του αποσταλεί.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση με το lockdown ομολογεί πως το σύστημα υγείας έμεινε αθωράκιστο, ενώ 8μήνες δεν έκανε τίποτα για αυτό. Ας μη ξεγελιόμαστε όμως, για κάθε κυβέρνηση η υγεία στριμώχνεται ανάμεσα στα κέρδη των επιχειρηματιών, πότε του τουρισμού, πότε των κλινικαρχών. Με σμπαραλιασμένα πρωτόκολλα και λειψούς ελέγχους στους χώρους δουλειάς από το Σεπτέμβρη, με τραγική κατάσταση στα ΜΜΜ, τώρα αφήνει ανοιχτά τα δημοτικά, για να μην αναγκαστούν οι εργοδότες να δώσουν άδειες στους γονείς. Βέβαια ο πρωθυπουργός λέει, πως γνωρίζει ότι υπάρχουν άνθρωποι που εξαρτώνται από το μισθό τους…. Συγκλονιστική διαπίστωση!!!

Μας δείχνει τι κόσμο εκπροσωπεί και σε ποιο κόσμο είμαστε εμείς.

Η δράση των σωματείων δεν θα σταματήσει, πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει χυδαίο πόλεμο ενάντια στα δικαιώματά μας, με νέα αντεργατικά μέτρα, νέες αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις. Σχεδιάζουν να μειώσουν τους μισθούς μας, να αυξήσουν τον εργάσιμο χρόνο. Με την παράτυπη εργοδοτική ασυδοσία να χτυπάει κόκκινο, καταργούν την επιθεώρηση εργασίας και προσπαθούν να νεκρώσουν τα σωματεία.

Να βάλουμε φρένο στο σχέδιο τους!

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού

Για να μην περάσει ο Μεσαίωνάς τους

ΔΤ-για-τη-διαδικτυακή-σύσκεψη-στις-15-11-20_1.docx

Κύλιση προς τα επάνω