Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Κάλεσμα για συμμετοχή στη σύσκεψη Συνδικάτων – Ομοσπονδιών τη Δευτέρα 10 Μάη, στο Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Παραθέτουμε το κάλεσμα που κάνουν σε συνδικάτα και φορείς της Αττικής οι εξής συνδικαλιστικές οργανώσεις:

Ομοσπονδια Οικοδομων  και Συναφων Επαγγελματων Ελλαδας, Ομοσπονδια Εργαζομενων Φαρμακευτικων και Συναφων Επαγγελματων Ελλαδας, Ομοσπονδια Μισθωτων Τυπου Και Βιομηχανιας Χαρτου, Συνδικατο Εργατοϋπαλληλων Τηλεπικοινωνιων Και Πληροφορικης Ν. Αττικης, Συλλογος Εμποροϋπαλληλων Αθηνας, Συνδικατο Εργατοϋπαλληλων Επισιτισμου, Τουρισμου Ξενοδοχειων και Συναφων Επαγγελματων Ν. Αττικης, Συνδικατο Εργατ/Λων Μεταλλου Ν. Αττικης και Εργαζομενων Ναυπηγικης Βιομηχανιας Ελλαδας

Ο απεργιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς, στις 6 Μάη, με μαζικές συγκεντρώσεις των Συνδικάτων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα, είναι η ζωντανή απάντηση της εργατικής τάξης στην όξυνση της επίθεσης κυβέρνησης – κεφαλαίου. Είναι βήμα για την κλιμάκωση του αγώνα απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης που ξεθεμελιώνει το 8ωρο, επιβάλλει την απλήρωτη εργασία, θέτει νέους περιορισμούς στο δικαίωμα της Απεργίας, στο περιεχόμενο της πάλης των συνδικάτων και των αγώνων των εργαζομένων.

Η απεργία στις 6 Μάη ήταν μια μεγάλη μάχη που κερδήθηκε με επιτυχία. Ο αγώνας συνεχίζεται με αίτημα: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει, να μην τολμήσει να το καταθέσει στη Βουλή. Προχωράμε οργανωμένα, αποφασιστικά, στα επόμενα βήματα της οργάνωσης του αγώνα μας.

Καλούμε Συνδικάτα και Ομοσπονδίες σε μεγάλη σύσκεψη προετοιμασίας της κλιμάκωσης της πάλης, τη Δευτέρα 10 Μάη, στο Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ.

Η συμμετοχή Συνδικάτων, Ομοσπονδιών, εργαζομένων, θα συμβάλλει αποφασιστικά να καταλήξουμε σε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που θα απαντάει στο μέγεθος της επίθεσης που δεχόμαστε.

Κάλεσμα_Σύσκεψη_100521.docx

Κύλιση προς τα επάνω