3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Ανάκληση απόλυσης συναδέλφου

Αρχές Ιανουαρίου, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Νέο Ηράκλειο ανακοίνωσε στον εργαζόμενο του, συνάδελφο φυσικό και μέλος του Σωματείου μας ότι δεν θα εργάζεται πλέον στο φροντιστήριο. Αιτία της απόλυσης του το γεγονός ότι άσκησε το αναφαίρετο δικαίωμα του να συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία της  8ης Δεκεμβρίου 2016. Δηλαδή ο συνάδελφος έκανε το «λάθος» να απεργήσει!!

Η αγωνιστική στάση του συναδέλφου και η άμεση παρέμβαση του Σωματείου μας τελικά οδήγησαν στην ανάκληση της απόλυσης του.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Ο συνάδελφος φυσικός κατάφερε να πετύχει την ανάκληση της απόλυσης του γιατί δεν ήταν μόνος του!  Ενημέρωσε αμέσως  το σωματείο του. Έμαθε τα δικαιώματα του, συζητήσαμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την απόλυση του και ποιες διεκδικήσεις θα προτάξουμε.

Ο συνάδελφος δεν δίστασε να παλέψει δίπλα στο Σωματείο του και να δείξει αταλάντευτη αγωνιστική διάθεση κατανοώντας το συμφέρον του.

Ετσι ξαναγύρισε στη δουλειά του με ψηλά το κεφάλι!

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Οποιαδήποτε μάχη, μικρή ή μεγάλη, είναι μάχη όλων των συναδέλφων, όλης της εργατικής τάξης. Η λύση στα προβλήματα μας είναι ο δρόμος του συλλογικού ταξικού αγώνα! Η αντιλαϊκή επίθεση συνεχίζεται ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.

Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας!

Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργάνωση μας!

Σύλλογος  Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο Βύρωνας»

17/2/2017

Ενημερωτικό-δελτίο.docx

Κύλιση προς τα επάνω