3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του σωματείου

Εκ μέρους του νέου ΔΣ που συγκροτήθηκε σήμερα Τετάρτη 22/12, χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του κλάδου που συμμετείχαν στις εκλογές του σωματείου μας στις 11, 12, 18 και 19 Δεκέμβρη 2021.

Η μαζική συμμετοχή και η συσπείρωση νέων συναδέλφων είναι στοιχεία που θα μας φέρουν σε καλύτερη θέση μάχης ώστε το επόμενο διάστημα να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν. Είναι στοιχεία δυναμικής που μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στους συναδέλφους που ακόμη δεν έχουν κάνει το βήμα να οργανωθούν στο σωματείο.

Με την  ενεργητική συμμετοχή στη ζωή και τη δράση του σωματείου μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς και αντεργατικούς νόμους, να ανοίξουμε δρόμο για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών.

Όλοι μαζί, με αισιοδοξία και δύναμη, μέσα από ζωντανές, συλλογικές  διαδικασίες, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε οργανωμένα για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας  στον κλάδο, για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια για εμάς και τους μαθητές μας.

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

  Ψηφίσαντες Άκυρα Λευκά
Για Δ.Σ 296 3 1
Για Ε.Κ.Α 228 6 1
Για Ο.Ι.Ε.Λ.Ε 217 3 1

 

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Διαλέγουμε τον δρόμο του αγώνα, της ανατροπής! Διεκδικούμε όσα μας αξίζουν!

Εκλογές_2021.docx

Κύλιση προς τα επάνω