3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Ανακοίνωση-κάλεσμα στην κινητοποίηση στα εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα την Παρασκευή 29 Μάη στον Άλιμο

Δεν σταματάμε να απαντάμε αγωνιστικά στη βαρβαρότητα των καμερών στα σχολεία. Το κίνητρο των σχολαρχών δεν είναι η καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών, αλλά η διασφάλιση των κερδών τους.

Την ίδια στιγμή το υπουργείο παιδείας, μέσα από τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ουσιαστικά τους σιγοντάρει, στις πιέσεις που ασκούν στους εκπαιδευτικούς για να δεχθούν να μετατρέψουν σε ριάλιτι το μάθημα τους.

Το μόνο μέλημά τους είναι πως θα διασφαλιστούν τα κέρδη των σχολαρχών με τη θυσία των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ακόμη και η κατάπτυστη τροπολογία προβλέπει τη δυνατότητα αναμετάδοσης. Το υπουργείο όμως δεν βλέπει τίποτα μεμπτό στη μετατροπή σε υποχρεωτικότητα από τους σχολάρχες. Άλλωστε αυτό ήθελε να κάνει και το υπουργείο, αλλά δεν το πέτυχε εξαιτίας του μαθητικού, εκπαιδευτικού και γονεϊκού κινήματος. Δεν θα το πετύχουν και οι σχολάρχες. Θα το ανατρέψουμε με τους αγώνες μας.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στα ιδιωτικά σχολεία. Μετά τα εκπαιδευτήρια Δούκα, επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στα εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα, την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 8:00 π.μ. στον Άλιμο.

Καμία κάμερα στα σχολεία!
Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές συνθήκες!

Ανακοίνωση-Μαλλιάρα.docx

Κύλιση προς τα επάνω