3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Αύριο στις 10 π.μ. η παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΕΦΑ, Σόλωνος 142 – Κλιμακώνουμε τον αγώνα για ΣΣΕ με την απεργία της 9ης Νοέμβρη

Υπενθυμίζουμε στα μέλη του Συλλόγου πως αύριο, Πέμπτη 6 Οκτώβρη, στις 10.00 καλούμε σε μαζική κινητοποίηση για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας  για τους Εκπαιδευτικούς που δουλεύουν σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Υλοποιώντας την απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης (18/09) και αξιοποιώντας την πλούσια συζήτηση που διεξάγεται όλη τη φετινή χρονιά, ήρθε η ώρα να καταλάβουν οι φροντιστές πως η ασυδοσία τους θα σταματήσει.

Η κινητοποίηση θα απαιτήσει εδώ και τώρα υπογραφή νέων όρων εργασίας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των Εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το σχέδιο σύμβασης που έχει κατατεθεί στη συνέλευση και μπορείτε να διαβάσετε στο site του Συλλόγου (vyrwnas.edu.gr)

Όλοι ραντεβού έξω από τα γραφεία του Συλλόγου των φροντιστών που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των φροντιστηρίων της Αττικής και εδρεύει στην οδό Σόλωνος 142, στα Εξάρχεια.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με Πανεργατική Απεργία στις 9 Νοέμβρη!

ΣΕΦΑ.pdf

Κύλιση προς τα επάνω