3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Γενική Συνέλευση 23/9

Πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή 23/9 με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπάιδευση “ο Βύρων”. Σε αυτήν υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία η εισήγηση του ΔΣ.

ü      Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην ιδιωτική εκπαίδευση να απαντήσουν μαζικά και οργανωμένα στην άγρια αντιλαϊκή-αντεργατική επίθεση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. και κεφαλαίου, συσπειρωμένοι στο σωματείο τους. Δίνουμε μαζικά και οργανωμένα τη μάχη ενάντια στόυς μισθούς σκλαβιάς και στην τρομοκρατία της εργοδοσίας του κλάδου. Τα σχέδιά τους να μείνουν στα χαρτιά!

Συμμετέχουμε στην πανεργατική απεργία με το Π.Α.ΜΕ. την Τετάρτη 26/9 στην Ομόνοια στις 10:30.

ü      Καλούμε τα πολιτικά κόμματα να υπερψηφίσουν την πρόταση νόμου του Κ.Κ.Ε. για κατάργηση των Μνημονίων, του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και των Εφαρμοστικών νόμων, όταν αυτή κατατεθεί.

ü      Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στην εταιρεία ΙΝΤΕΡΛΙΝΓΚΟΥΑ και στην ΑΧΟΝ που παραμένουν απλήρωτοι πάνω από ένα χρόνο και συνεχιζουν τον αγώνα τους με το σωματείο μας στο πλευρό τους.

Κύλιση προς τα επάνω