3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δελτίο Τύπου για την Απεργία στις 8 Μαρτίου

Ο Σύλλογός μας χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους, φοιτητές, τους μαθητές μας, που συμμετείχαν στη μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στο κέντρο της Αθήνας.

Η συμμετοχή στην απεργία ήταν μεγαλειώδης. Οι διαδηλωτές έκαναν σαφές σε εργοδότες και κυβέρνηση ότι το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί. Εκτός από την απαίτηση για ασφαλείς συγκοινωνίες, τόσο για τους ίδιους, όσο και για όλο το λαό, οι εργαζόμενοι του κλάδου μας διεκδικούν μέτρα ασφάλειας και ελέγχους σε κάθε χώρο δουλειάς και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Καταδικάζουμε την απροκάλυπτη προσπάθεια της αστυνομίας να χτυπήσει τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, των συνδικάτων, των φοιτητών, των μαθητών αλλά και όλων των υπόλοιπων φορέων που συμμετείχαν αξιοποιώντας, για ακόμη μία φορά, τους πολύ βολικούς για την κυβέρνηση και την εργοδοσία γνωστούς – αγνώστους, οι οποίοι εμφανίστηκαν με μοναδικό στόχο τη διάλυση της τεράστιας αυτής συγκέντρωσης.

Κάνουμε σαφές σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το κλίμα τρομοκρατίας και καταστολής δεν θα περάσει!

Οι εργαζόμενοι έχουν αντικειμενικό συμφέρον να έρθουν σε ολοκληρωτική ρήξη με το σημερινό σύστημα, το οποίο γεννά φτώχεια, ανεργία, πολέμους και εσχάτως θυσιάζει, όπως οι εκπρόσωποί του λένε, ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο μας να πλημμυρίσουν ξανά το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 12 Μάρτη στις 12μ.μ. στο νέο συλλαλητήριο που οργανώνεται από σωματεία, συνδικάτα και φορείς στο Σύνταγμα.

ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-8-3.pdf

Κύλιση προς τα επάνω