3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δελτίο Τύπου για την απόλυση εργαζόμενης στο Μουσείο Πειραμάτων

Σήμερα, 11 Μάρτη 2020, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής «ο Βύρων» πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο “Μουσείο Πειραμάτων” Καισαριανής, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απολυμένη συναδέλφισσα Σ.Θ. και με αίτημα την άμεση επαναπρόσληψή της.

Υπενθυμίζουμε πως ο λόγος της απόλυσης ήταν πως δε συμμορφώθηκε εν μέσω χρονιάς σε τροποποίηση του ωραρίου της για τις “ανάγκες της επιχείρησης”.

Την συμπαράστασή τους στην κινητοποίηση, με ψηφίσματα αλληλεγγύης και καταγγελίες της εργοδοσίας, εξέφρασαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη» και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Καισαριανής.

Η ιδιοκτήτρια, με ψέματα και υπεκφυγές αρνείται επανειλημμένα να συναντήσει το ΔΣ του “Βύρωνα” και να αντιμετωπίσει την απολυμένη συνάδελφο. Το ίδιο έγινε και σήμερα.

Αυτά συμβαίνουν την ώρα που η εργοδοσία στον κλάδο μας, και με αφορμή τη διακοπή της λειτουργίας σχολείων, φροντιστηρίων κ.λπ., προσβάλλει μονομερώς συμβάσεις εργασίας, απειλεί με απολύσεις και τη μη καταβολή μισθών και ενσήμων.

Δεν είμαστε αναλώσιμοι!

Δεν τους χρωστάμε ούτε ευρώ από το μισθό μας!

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη δουλειά και τα δικαιώματά μας!

ΔελτίοΤύπου_ΜουσείοΠειραμάτων.docx

Κύλιση προς τα επάνω