3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση στα εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρας. Νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 1 Ιούνη στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου στο Περιστέρι

Δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι κάμερες στην τάξη.

Όσο οι σχολάρχες θα πιέζουν και θα τρομοκρατούν τους συναδέλφους, τόσο θα απαντάμε με τη συλλογική μας δράση. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε δομές ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Οι σχολάρχες μπροστά στη διασφάλιση των διδάκτρων και των κερδών τους δεν λογαριάζουν ούτε τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, ούτε των μαθητών εκθέτοντας τους τελευταίους στη βαρβαρότητα του ριάλιτι μέσα στο ίδιο το μάθημα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ακόμη μία παρέμβαση του σωματείου μας, στα εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα στον Άλιμο.

Παρέμβαση έγινε και στους οδηγούς των σχολικών λεωφορείων των εκπαιδευτηρίων που αντιμετωπίζουν την εξαίρεσή τους από τα βαρέα ένσημα.  Ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το σωματείο και για τις κινητοποιήσεις που προετοιμάζει για το ζήτημα των βαρέων των σχολικών οδηγών.

Δεν μπορεί το μόνο κριτήριο για την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και για τις ίδιες μας τις ζωές να είναι το κέρδος των επιχειρηματιών.

Μόνο οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δύναμη να βάλουν τέλος στο ριάλιτι και να προστατεύσουν τα παιδιά, με συνελεύσεις και τις αποφάσεις τους.

Καλούμε σε νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 1 Ιούνη 8 πμ στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Ελ. Βενιζέλου 112, στο Περιστέρι.

ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Συνεχίζουμε τον αγώνα και για τα βαρέα των οδηγών

ΔΤ-για-την-κινητοποίηση-στα-εκπαιδευτήρια-Γ.-Μαλλιάρας..docx

Κύλιση προς τα επάνω