3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση στην ΟΕΦΕ – Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού παράσταση διαμαρτυρίας την επόμενη Τρίτη στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας

Ο σύλλογός μας πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 11/11/21, συμβολική κινητοποίηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος.

Αυτή αποτελεί την πρώτη κίνηση για να εξειδικεύσουμε εκ νέου τις διεκδικήσεις μας, γύρω από τα ζητήματα των εργαζόμενων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, στις συνθήκες όπως διαμορφώνονται από την πανδημία και τις αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις.

Καταθέσαμε τις άμεσες διεκδικήσεις μας στη γραμματεία της ΟΕΦΕ και ζητήσαμε επιτακτικά ραντεβού με τη διοίκησή της, προκειμένου να θέσουμε συνολικότερα το ζήτημα και της κλαδικής συλλογικής σύμβασης.

Επόμενο ραντεβού είναι η μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας (Αρκαδίου 22) την Τρίτη 16/11 στις 10πμ, σχετικά με την απόλυση του συναδέλφου μας ΑΠ από την Πολύτροπη Αρμονία, ώστε άμεσα να προβούν στους αναγκαίους ελέγχους στο  εκπαιδευτήρια.

Με συναδελφική αλληλεγγύη και κινηματική δράση συνεχίζουμε!

Μαζικοποιούμε το σωματείο, δυναμώνουμε τη φωνή του!

Το ΔΣ του “Βύρωνα”

ΔΤ_ΟΕΦΕ.docx

Κύλιση προς τα επάνω