3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δελτίο τύπου για την παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο εργασίας της Τετάρτης 11 Νοέμβρη

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο σύλλογος μας συμμετείχε σε κινητοποίηση-παράσταση διαμαρτυρίας του Ε.Κ.Α. στο Υπουργείο Εργασίας, ενάντια στο νέο νομοσχέδιο έκτρωμα που προετοιμάζει η κυβέρνηση. Θέλουν να δουλεύουμε 10ωρα, χωρίς να πληρωνόμαστε τις υπερωρίες, να νεκρώσουν τα σωματεία μας για να είμαστε μόνοι μπροστά στον εργοδότη.

Η στάση της πολιτικής ηγεσίας ήταν για μία ακόμη φορά απαράδεκτη, καθώς σύμφωνα με τη συνηθισμένη πρακτική της αρνήθηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Απλά το Δ.Σ. του ΕΚΑ το συνάντησε κάποιος κατώτερος υπάλληλος για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις «δεν ξέρω». Η απαράδεκτη τακτική της κυβέρνησης δείχνει τη μεθόδευσή της, ότι θέλει να εκμεταλλευτεί την πανδημία για να περάσει χωρίς αντιστάσεις το εργασιακό μεσαίωνα που ονειρεύονται στον Σ.Ε.Β. και στους επιχειρηματικούς ομίλους. 

Δεν θα τους περάσει.

Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία στις 26 Νοεμβρίου.

Διεκδικούμε μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων

Να μη τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το αντεργατικό έκτρωμα

Για την προετοιμασία της απεργίας, αλλά και για τη συμμετοχή μας στη συγκέντρωση του πολυτεχνείου, το σωματείο μας διοργανώνει διαδικτυακή σύσκεψη στις 5 μμ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Το link της σύσκεψης μπορεί να σταλεί με mail, αν μας ενημερώσετε στο mail του συλλόγου.

ΔΤ-για-παράσταση-διαμαρτυρίας-στο-υπουργείο-εργασίας-11-11-20..docx

Κύλιση προς τα επάνω