3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δελτίο τύπου για τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 21 Ιούνη

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, χτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης γενική  συνέλευση του σωματείου μας μετά από την δίμηνη καραντίνα, που είχε αυξημένη προσέλευση από νέα μέλη. Ήρθε πλούσια εμπειρία και δράση  από την προηγούμενη περίοδο τόσο από τα ιδιωτικά σχολεία, όσο και από τα φροντιστήρια όπου οργίασε η εργοδοσία με πρόσχημα την πανδημία και αξιοποιώντας την τηλεκπαίδευση.

Συζητήθηκε επίσης, το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, καθώς και η βαρβαρότητα του ριάλιτι μέσα στις αίθουσες με την αναμετάδοση του μαθήματος με κάμερες. Τέθηκε για ακόμη μία φορά το ζήτημα των οδηγών σε σχολικά λεωφορεία, οι οποίοι ζητούν να μην εξαιρεθούν από τα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα. Έγινε καθαρό ότι το χτύπημα των βαρέων σε αυτό τον κλάδο είναι μόνο η αρχή για να μπουν τα βαρέα, για ακόμη μία φορά, στο κρεβάτι του προκρούστη, συνολικά για όλους τους κλάδους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη ΣΣΕ σύμβαση στον κλάδο, αλλά και για τους οδηγούς στα σχολικά λεωφορεία, συμβάσεις που θα κατοχυρώνουν δουλειά με αξιοπρέπεια και δικαιώματα, με μισθούς που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας.

Δεν αποδεχόμαστε την κανονικότητά τους!

Η κανονικότητά τους είναι ο συμβιβασμός με την ανεργία, τη φτώχεια, τη ζωή με τα ελάχιστα!

Παίρνουμε Ανάσα – Σπάμε τις Αλυσίδες της Εκμετάλλευσης!

ΔΤ-για-τη-συνέλευση-στις-21-6-20.docx

Κύλιση προς τα επάνω