3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάκληση της απόλυσης

της προέδρου του σωματείου μας.

 

Όλοι στο νέο συλλαλητήριο στην Νέα Ιωνία

την Πέμπτη 8/12 στις 15:00

συγκέντρωση (παραπλεύρως) Ιεράς μητρόπολης Νέας Ιωνίας

 

 

Χθες, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του σωματείου μας για την απόλυση της προέδρου. Με αυξημένη συμμετοχή και σε δυναμικό κλίμα, έγινε ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων.

Σημειώθηκε πως χάρη στην αταλάντευτη δράση του σωματείου και την πλατιά αλληλεγγύη των συναδέλφων μας από σωματεία εκπαιδευτικών και άλλους κλάδους, κερδίζουμε συνεχώς έδαφος. Η εργοδοσία στο σύνολό της έχει καταλάβει πως, ακόμη και να μη λογοδοτεί στο νόμο, θα λογοδοτεί σε εμάς.

 

 

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τη φωνή του εκπαιδευτικού στα φροντιστήρια!

 

Δυναμώνουμε το σωματείο μας, υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας απέναντι στην εργοδοσία. Ξεκινάμε νέα καμπάνια εγγραφών στο σωματείο. Κλιμακώνουμε τη δράση μας.

 

Καλούμε σε

  1. Συλλαλητήριο στη Ν. Ιωνία την Πέμπτη 8/12 στις 15:00
  2. Παράσταση διαμαρτυρίας στην επιθεώρηση Ν. Ιωνίας, στις 14/12 στις 12:00, ημέρα που θα κληθεί η ιδιοκτήτρια του φρ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για εξηγήσεις.
  3. Πανελλαδική σύσκεψη των σωματείων Ιδ. Εκπ. Με αφορμή το θέμα της απόλυσης

 

Συμμετέχουμε στο

  1. Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/12 στις 12:00 στα Προπύλαια. Στηρίζουμε τα αιτήματα για μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, την επαναφορά 13ου-14ου  μισθού.
  2. Παράσταση αλληλεγγύης στη δίκη της υπόθεσης των οδηγών σχολικών λεωφορείων για τα βαρέα ένσημα, στις 16/12 στις 9:00 στα διοικητικά δικαστήρια Λουίζης Ριανκούρ 30
  3. Παναττικό συλλαλητήριο την ημέρα ψήφισης του νέου αντιλαϊκού προϋπολογισμού, 17/12 στις 12.30  στο Σύνταγμα, με τα άλλα σωματεία στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

 

Απόφαση_ΓΣ_041222.pdf

Κύλιση προς τα επάνω