3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Δυναμική παρέμβαση του σωματείου στο ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ για την καταβολή δεδουλευμένων και ενσήμων σε συναδέλφους καθηγητές

Η χρόνια απληρωσιά και η μη καταβολή ενσήμων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, έχει ως κραυγαλέο παράδειγμα την επιχείρηση των ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι συνάδελφοι, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήθος καταγγελιών στην ΣΕΠΕ. Επανειλημμένα το ΔΣ του “Βύρωνα” έχει ζητήσει συνάντηση με τη διεύθυνση, η οποία ουδέποτε εμφανίστηκε ή ήρθε σε κάποια στοιχειώδη συνεννόηση με το Δ.Σ του Συλλόγου. Δεν εμφανίζονται ούτε στην επιθεώρηση εργασίας, στις τριμερείς συναντήσεις που καλούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Θα μπει τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Για όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκε σήμερα δυναμική παρέμβαση σε εργαζόμενους και σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ.

Ενημερώσαμε με ανακοινώσεις για την κατάσταση, τους καλέσαμε να σταθούν αλληλέγγυοι στις διεκδικήσεις των συναδέλφων, αποκαλύψαμε την τακτική της διεύθυνσης που τους εμπαίζει όλους ανοιχτά. Οι δε υπεύθυνοι της εργοδοσίας, ακολουθώντας την πάγια τακτική τους, κρύβονταν σαν τα ποντίκια ενώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν υπαλλήλους να φωτογραφίζουν μέλη του Σωματείου που έπαιρναν μέρος στην κινητοποίηση.

Δηλώνουμε τα εξής: Το Σωματείο έχει πρόσωπο και υπόσταση, τα μέλη του δεν κρύβονται, δεν ταμπουρώνονται πίσω από κλειστές πόρτες! Ο αγώνας μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων των συναδέλφων συνεχίζεται, με νέες κινητοποιήσεις. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Δελτίο_Τύπου_Κορέλκο.docx

Κύλιση προς τα επάνω