3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Επιτυχημένη η σύσκεψη του σωματείου για τα ζητήματα οδηγών σχολικών λεωφορείων – Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 21 Μάη στο υπουργείο Εργασίας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, 10:30 π.μ.

Το υπουργείο εργασίας αρνείται να συναντήσει αντιπροσωπεία του σωματείου μας για να συζητήσουμε την απαράδεκτη πράξη του υπουργού να εξαιρέσει  από τα βαρέα τους οδηγούς στα σχολικά λεωφορεία. Δεν κάνουνε συσκέψεις λένε στην περίοδο πανδημίας. Φαίνεται ο κορονοϊός κολλάει όταν συναντάς εργαζόμενους, όχι όταν συναντάς σχολάρχες. Άλλωστε, οι σχολάρχες μάλλον δεν χρειάζεται να συναντήσουν καν τον υπουργό, απλά του λένε τι πρέπει να κάνει από το τηλέφωνο.

Δεν θα ανεχτούμε αυτόν τον εμπαιγμό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη του σωματείου μας για τα ζητήματα των οδηγών σχολικών λεωφορείων στα ιδιωτικά σχολεία, το πρωί της Κυριακής 17/5 στο Ε.Κ.Α. Στη συνάντηση τέθηκε ολοκληρωμένα το ζήτημα των βαρέων, αλλά συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα επιβεβαιώνοντας τη θέληση των συναδέλφων για δυναμική εξέλιξη του αγώνα. Ενημερώθηκαν κι άλλοι εργαζόμενοι για τις εξελίξεις. Η ανταλλαγή πείρας δίνει νέα ώθηση στην προσπάθεια διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων των οδηγών σε σχολικά λεωφορεία.

Έχοντας πίσω μας την παράσταση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 7 Μαΐου,  δίνουμε εκ νέου ραντεβού την ερχόμενη Πέμπτη 21 Μαΐου στο υπουργείου εργασίας στις 10:30. Δεν θα τους αφήσουμε να μας ξεχάσουν. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

Συνάδελφοι,

Είναι επιτακτική ανάγκη η μαζικοποίηση του Σωματείου. Την οργανωμένη επίθεση που δεχόμαστε την πολεμάμε με ισχυροποίηση των δυνάμεών μας! Μια γροθιά όλοι οι συνάδελφοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη, να ανοίξουμε πλατιά την κουβέντα στους χώρους δουλειάς, να γίνουμε η φωνή του σωματείου σε κάθε σχολείο!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ – ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

Ανακοίνωση-για-τη-σύσκεψη-της-κυριακής-και-για-την-παράσταση-διαμαρτυρίας-την-πέμπτη-21-Μαϊου..docx

Κύλιση προς τα επάνω