3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Επιτυχημένη παρέμβαση στην Ελληνογερμανική Αγωγή για τις κάμερες – Νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 Μάη στις 8 π.μ. στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη στο Μοσχάτο

Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει δέκτες καταγγελιών από συναδέλφους σε μεγάλα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια για τις πιέσεις που δέχονται από την εργοδοσία, προκειμένου να εφαρμοστεί η ζωντανή αναμετάδοση και βιντεοσκόπηση των μαθημάτων.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επιτυχημένη παρέμβαση στα εκπαιδευτήρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής, που προτίθεται να μετατρέψει τις αίθουσες διδασκαλίας σε αίθουσες ριάλιτι. Είναι επίσης αυτό που άνοιξε το δρόμο για την προσπάθεια καταλήστευσης των συναδέλφων οδηγών σχολικών λεωφορείων, με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Ενσήμων.

Παρά τις προσπάθειες της εργοδοσίας να παρεμποδίσει την παρέμβαση μας, εκπαιδευτικοί και οδηγοί του σωματείου μιλήσαμε με συναδέλφους που δε δίστασαν να ανταποκριθούν.

Παράλληλα, πολύ μαζικό ήταν και το σημερινό συλλαλητήριο εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στο κέντρο της Αθήνας με αιχμή την κατάργηση της επικίνδυνης τροπολογίας για τη βιντεοσκόπηση και καταγραφή των μαθημάτων.

Καμία κάμερα στα σχολεία!

Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές συνθήκες!

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 Μάη στις 8 π.μ. στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη στο Μοσχάτο.

ΔΤ_Ελληνογερμανική.docx

Κύλιση προς τα επάνω