3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Ηχηρό “παρών” των δυνάμεων του “Βύρωνα” στα εκπαιδευτήρια “Νέα Γενιά Ζηρίδη” την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας

Σήμερα το πρωί δυνάμεις του κλαδικού σωματείου «ο Βύρων» έδωσαν το παρών με κινητοποίηση έξω από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στηρίζοντας την 48ωρη απεργία, που έχει προκηρυχθεί για τις 9 και 10 Ιουνίου, για τους απλήρωτους εκπαιδευτικούς της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Η απεργία αποτελεί συνέχεια των διεκδικήσεων των συναδέλφων όταν, εν μέσω πανδημίας, έγινε προσπάθεια από την εργοδοσία να υπαχθούν παρανόμως σε καθεστώς αναστολής και ταυτόχρονα να συνεχίσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή, για το σύνολο των συναδέλφων, εκπαιδευτικών και μη, είναι ασφυκτική καθώς οι καθυστερήσεις των πληρωμών ξεπερνούν το δίμηνο.

Αντί η εργοδοσία να χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» και να κόπτεται δήθεν για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, προτάσσοντας για μία ακόμη φορά την «ατομική ευθύνη» που έχουμε ως εργαζόμενοι απέναντι στους μαθητές και τις οικογένειές τους, να πληρώσει εδώ και τώρα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους της επιχείρησης.

Καλούμε τους εργαζομένους να μην «βάλουν πλάτη», για να μην διαιωνιστεί το καθεστώς απληρωσιάς και καθυστερήσεων. Να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με συλλογικό οργανωμένο αγώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο κλιμακώνουμε τον αγώνα με δίωρη στάση εργασίας των οδηγών σχολικών λεωφορείων της επιχείρησης «Νέα Γενιά Ζηρίδη», αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 14:00 έως τις 16:00.

Διεκδικούμε συλλογικά και οργανωμένα, μαζί με το σωματείο τις ανάγκες μας!

Δεν πάμε πίσω από τα δικαιώματά μας!

ΔΤ_Ζηρίδη.docx

Κύλιση προς τα επάνω