3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Η θεατρική ομάδα του σωματείου μας ξεκινά και πάλι!

Μετά το πρώτο περσινό θεατρικό μας εγχείρημα, την πτώση και την άνοδο του κυρίου Γκρόσαπ, συνεχίζουμε και φέτος με την ελπίδα να δημιουργήσουμε ξανά την ομάδα που μας έδωσε με ιδιαίτερα επιτυχημένο τρόπο την τέρψη του προβληματισμού.

Προκειμένου να παροτρύνουμε περισσότερους συναδέλφους να συμμετέχουν, σκεφτήκαμε το νέο μας έργο να αποτελείται από μερικά μονόπρακτα. Κάποια γνωστά, κάποια λιγότερο γνωστά και κάποια εντελώς πρωτότυπα, γραμμένα από εσάς!! Θέμα της παράστασης είναι ο πόλεμος.

Επειδή ο πολιτισμός έχει φτάσει να θεωρείται πολυτέλεια, είναι σημαντικό να τον διεκδικήσουμε. Το σωματείο δεν υπάρχει μόνο για να παλεύει τα οικονομικά μας αιτήματα, μέσα από το σωματείο παλεύουμε για όλα όσα μας στερούν. Η θεατρική ομάδα αποτελεί πηγή έκφρασης και αιτία έμπνευσης, συμβάλλει στο να είναι ζωντανό και δυναμικό το σωματείο μας.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας και τις προτάσεις σας!!

Στα τέλη Μαρτίου θα γίνει η πρώτη συνάντηση με σκοπό τη συγκρότηση της θεατρικής ομάδας. Μην ξεχνάτε πως η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και μπορείτε να βοηθήσετε με πολλούς τρόπους.

Κύλιση προς τα επάνω