3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Με την Παλαιστίνη Μέχρι την Λευτεριά

Ο Σύλλογος μας καταγγέλλει την αισχρή και κατάπτυστη κίνηση της Κυβέρνησης να διώξει Παλαιστίνιο διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας!

Αυτές οι πρακτικές ποινικοποιούν τη λαϊκή δράση και τον αγώνα για ειρήνη και λευτεριά. Η Κυβέρνηση φαίνεται ότι μπροστά στο ποτάμι αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό και διαπιστώνοντας ότι τα fake news που αναμεταδίδουν συνεχώς τα κεντρικά ΜΜΕ πέφτουν στο κενό, αποφάσισε να διώξει όποιον σηκώνει κεφάλι.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της δίωξης, κάθε παιδί που ζωγραφίζει σημαία της Παλαιστίνης, κάθε συνδικάτο και φορέας που κινητοποιείται ενάντια στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, κάθε άνθρωπος που αντιδρά ενάντια στη σφαγή στην Γάζα θα μπορεί να διωχθεί με βάση το σκεπτικό ότι «εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέτει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΛΑΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ

Αυτοί που ασκούν τις διώξεις είναι οι ίδιοι τρομοκράτες, που εμπλέκουν τον ελληνικό λαό στις συγκρούσεις και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών και εκθέτουν τον λαό της Ελλάδας σε κίνδυνο αντιποίνων.

ΤΩΡΑ να παύσει κάθε δίωξη, να αρθούν όλες οι κατηγορίες

ΤΩΡΑ να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Βουλής

ΤΩΡΑ να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΩΞΗΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ-ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ.pdf

Κύλιση προς τα επάνω