3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Προκλητική παραχώρηση του Δήμου Αθηναίων στη Χρυσή Αυγή για εκδήλωση μίσους

Καταγγελία για την απόφαση της δημοτικής αρχής του κ. Καμίνη να παραχωρήσει χώρο για εκδήλωση της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Το σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση νομού Αττικής, «ο Βύρωνας», καταγγέλλει την απόφαση της δημοτικής αρχής Αθήνας, του κ. Καμίνη να παραχωρήσει χώρο του Δήμου για εκδήλωση της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Με αυτό τον τρόπο η δημοτική αρχή νομιμοποιεί την εγκληματική δράση των υπόδικων φασιστών-δολοφόνων της ΧΑ, και τους δίνει χώρο για να χύσουν το ρατσιστικό, φασιστικό τους δηλητήριο. Η δημοτική αρχή Καμίνη, που έχει αναδειχθεί σε μεγάλο «αφισοκυνηγό» και προσπαθεί να βάζει σειρά εμποδίων στη δράση του ταξικού κινήματος, από την άλλη ανοίγει τις πόρτες της στα μαντρόσκυλα των εφοπλιστών και βιομηχάνων, τους χρυσαυγίτες. Άλλωστε υπηρετούν τον ίδιο αφέντη, τους επιχειρηματικούς ομίλους και την κερδοφορία τους.

Απέναντι στους υπηρέτες των επιχειρηματικών ομίλων, στα τσιράκια των εφοπλιστών, στην αντιλαϊκή πολιτική, οι εργαζόμενοι να αντιτάξουν το δυνάμωμα της εργατικής-λαϊκής πάλης, την μαζικοποίηση των συνδικάτων, με νέους εργαζόμενους για νέους μεγάλους ταξικούς αγώνες. Να δυναμώσει η ταξική αλληλεγγύη και ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά.

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την πολύμορφη στήριξη και κάλυψη που απολαμβάνει η Χρυσή Αυγή. Η εργατική τάξη, το κίνημα της να δυναμώσουν την δράση τους για την απομόνωση των φασιστών-δολοφόνων, παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Αθήνα, 18.05.2016

Καταγγελία για απόφαση Δήμου Αθηναίων.docx

Κύλιση προς τα επάνω