3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Καταγγελία στο πρωτοδικείο

Προς: Προϊστάμενο Τμήματος Εταιρειών και Σωματείων Πρωτοδικείου Αθηνών

Στις 28/12/2011 το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «ο Βύρων», Δήμητρα Γαβρέλα, προσήλθε στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να παραλάβει τα πρακτικά των αρχαιρεσιών του Συλλόγου μας.
Κατά την παραμονή της εκεί και μετά από μικρή έρευνα διαπίστωσε ότι αντίγραφα του πρακτικού των αρχαιρεσιών, του μητρώου μελών και της κατάστασης ψηφισάντων, έχει λάβει ο κ. Γεώργιος Ξυνόγαλας, παρότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατάσταση ψηφισάντων, ούτε είναι μέλος του συλλόγου μας.
Αναρωτιόμαστε κάτω από ποιες συνθήκες, υπό ποια ιδιότητα, ο κύριος αυτός, χωρίς να έχει έννομο συμφέρον, έλαβε τα παραπάνω πρακτικά. Αντιλαμβάνεστε ότι η ενέργεια αυτή προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και αφήνει έκθετα τα μέλη του συλλόγου μας σε οποιονδήποτε. Παράλληλα δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι, σε μια περίοδο που όλοι οι εργαζόμενοι πλήττονται βάρβαρα από τα αντιλαϊκά μέτρα και η εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς είναι καθημερινό φαινόμενο. Σε ότι μας αφορά, είναι σοβαρές οι ευθύνες και του τμήματος Εταιρειών και Σωματείων του Πρωτοδικείου, το οποίο παραδίδει πρακτικά αρχαιρεσιών σε οποιονδήποτε, χωρίς να ελέγχει ότι πιθανά εκθέτει σε κίνδυνο ένα ολόκληρο κλάδο εργαζομένων.
Αναμένουμε άμεση και συγκεκριμένη απάντησή σας.

Αθήνα, 4/1/2012
Το Δ.Σ.

Κύλιση προς τα επάνω