3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Μένουμε σπίτι! Μένουμε δυνατοί!

Προτάσεις για τα μικρά παιδιά, που οι τοίχοι του σπιτιού δεν πρέπει να εγκλωβίσουν!

1. Το «κόκκινο Αερόστατο», το αγαπημένο περιοδικό των παιδιών, βρήκε έναν καινούριο τρόπο να επικοινωνεί με τους αναγνώστες του για όσο διάστημα χρειαστεί να μείνουμε στα σπίτια μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Επισκεφθείτε τώρα κιόλας το νέο του σπίτι: www.aerostatostospiti.gr

Μία ιστοσελίδα που θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα παιχνίδια, δραστηριότητες, προκλήσεις, πολλά και ενδιαφέροντα θέματα από νέα και παλιότερα τεύχη του περιοδικού και φυσικά από τις απαντήσεις των ίδιων των παιδιών!

Ποια θα είναι τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία για τα εξώφυλλα του περιοδικού; Ποιοι θα καταφέρουν πρώτοι να λύσουν το παζλ; Από ποια περιοχή θα πάρουμε τις περισσότερες φωτογραφίες;

Το κόκκινο Αερόστατο σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του!

Μένουμε σπίτι… αλλά τα όνειρα και οι σκέψεις μας σχίζουν τους ουρανούς!!! Ας αρχίσει η περιπέτεια…

2. «Περιοριζόμαστε στα σπίτια μας και κρατάμε τον ιό σε απόσταση, αλλά δεν περιορίζουμε την διάδοση των ιστοριών και δεν κρατάμε την τεχνολογία σε απόσταση και ανεκμετάλλευτη.»

Με σύμμαχο την τεχνολογία ξεκινάμε την προσπάθεια διάδοσης ιστοριών με βιντεοσκοπημένες αφηγήσεις που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο youtube κι άλλες φορές με ζωντανή μετάδοση.

Παραμένουμε λοιπόν στο Σπίτι των Παραμυθιών και μοιραζόμαστε ιστορίες!

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube για να βλέπετε πρώτοι τα νέα μας βίντεο κάνοντας κλικ εδώ https://bit.ly/2WujRfI

Κύλιση προς τα επάνω