3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Μαζί με τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στην υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, στις περικοπές λειτουργικών δαπανών, στα σχέδια για σβηστά φώτα και παγωμένες αίθουσες.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα σχέδια κατηγοριοποίησης και διαφοροποίησης των σχολείων.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα κενά που υπάρχουν στα σχολεία, ειδικά στα ΕΠΑΛ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στους διάφορους “κόφτες” της προόδου των μαθητών μας και παράγοντες εξάντλησης τους, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και την Τράπεζα Θεμάτων.

Οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση, που δουλεύουμε με παγωμένους μισθούς, με όρους εξοντωτικούς όρους εργασίας, που προσπαθούμε κι εμείς να ανταπεξέλθουμε στην ακρίβεια και το τρομακτικό κόστος διαβίωσης, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους μαθητές μας που αγωνιούν για το μέλλον τους.

Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειές τους που μετρούν τα ευρώ για να πληρώσουν τα ολοένα και αυξανόμενα δίδακτρα του φροντιστηρίου.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων εκπαιδευτικών που, όσο και να ποινικοποιεί το κράτος τους αγώνες τους, συνεχίζουν να αγωνίζονται για να διατηρήσουν ακέραιο τον παιδαγωγικό τους ρόλο, μέσα σε συνθήκες που μετατρέπουν ταχύτατα το σχολείο σε εξεταστικό κέντρο, σε αρένα ανταγωνισμού με επιχειρηματικούς δείκτες αξιολόγησης.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση των φορέων της εκπαιδευτικής κοινότητας

 την Τρίτη 11/10 στις 13.00 μ.μ., στο ΥΠΑΙΘ

Στις 9 Νοέμβρη θα είμαστε μαζί τους στο δρόμο απεργοί.

Κάλεσμα_ΥΠΑΙΘ_111022.pdf

Κύλιση προς τα επάνω