3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Να αποσυρθεί τώρα το κυβερνητικό έκτρωμα! Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη στα Προπύλαια στις 10 π.μ.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ  στις 9:30 π.μ.

Συνεχίζουμε την ενημέρωση των συναδελφισσών/ων, εντείνουμε την προσπάθεια όλο και περισσότεροι να μπουν στη μάχη της οργάνωσης της απεργίας.

Το σωματείο μας έχει πραγματοποιήσει σειρά εξορμήσεων σε ιδιωτικά σχολεία, όπως «Πολύτροπη Αρμονία», «Μαλλιάρας», «Ιόνιος σχολής», αλλά και φροντιστήρια, όπως «Εν δυνάμει» «Ηράκλειτος» κ.α.

Παντού στους χώρους δουλειάς συναντάμε τον προβληματισμό για το μέλλον, όλοι καταλαβαίνουν το πόσο θα επηρεάσει και τον δικό μας κλάδο η κατάργηση του 8ώρου. Άλλωστε το νομοσχέδιο «κουμπώνει» και με τη δυνατότητα που έχει δώσει η Κεραμέως στους σχολάρχες να απασχολούν τους εργαζομένους και τις απογευματινές ώρες. Ακόμη ένα παράδειγμα που έρχεται από τους ίδιους τους συναδέλφους είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής που εντατικοποιεί περαιτέρω την εκπαιδευτική διαδικασία κάνοντάς την ακόμη πιο απάνθρωπη για τα παιδιά και πιο εξαντλητική για τους συναδέλφους. Τώρα, αν απαιτηθούν  περισσότερες ώρες δουλειάς θα είναι και απλήρωτες!!!!

Το νομοσχέδιο αυτό ικανοποιεί τις ανάγκες των φροντιστηριαρχών, όχι τις δικές μας. Ας μη ξεχνάμε την προσφυγή τους στο ΣτΕ για να θεωρείται το πλήρες ωράριο όχι οι 21 ώρες , αλλά οι 40, με σκοπό φυσικά να μειωθεί το κατώτατο ωρομίσθιό μας. Αυτόν τον δρόμο ανοίγει το νομοσχέδιο.

Συνεχίζουμε δυναμικά, μέχρι την τελευταία στιγμή, να φτάσει το μήνυμα του απεργιακού ξεσηκωμού έως τον τελευταίο συνάδελφο.

ΔΤ-7-6-21-για-την-απεργία-στις-10-6-21.docx

Κύλιση προς τα επάνω