3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Να παρθεί πίσω τώρα η απόλυση συναδέλφισσας από φροντιστήριο στη Νέα Ιωνία! Όλοι στην κινητοποίηση την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 13:00 έξω από το φροντιστήριο “Έμπνευση” (Μητροπολίτου Τιμοθέου 3, Ν. Ιωνία)

Καλούμε σε κινητοποίηση την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 13:00 έξω από το φροντιστήριο “Έμπνευση” (Μητροπολίτου Τιμοθέου 3, Ν. Ιωνία), απ’ όπου απολύθηκε πρόσφατα νέα συναδέλφισσα χωρίς απολύτως καμία αιτία. Καλούμε την τοπική κοινωνία να εκφράσει την αλληλεγγύη της, να αναδείξει ξανά το δίκιο του εργαζόμενου εκπαιδευτικού, όπως έκανε πέρυσι για την απόλυση της προέδρου του σωματείου που μίλησε για το Πολυτεχνείο στους μαθητές της.

Σε έναν κλάδο που μεσούσης της χρονιάς είναι αδύνατο να βρει κάποιος δουλειά, οι απρόκλητες, αναίτιες και με παιδαριώδεις δικαιολογίες απολύσεις συνεχώς πληθαίνουν. Δεν είμαστε αναλώσιμα υλικά. Είμαστε εκπαιδευτικοί που στα χέρια μας εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους. Απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν αντίστοιχα οι εργοδότες του κλάδου. Καλούμε κάθε συνάδελφο να συμμετέχει στην κινητοποίηση. Εδώ και τώρα βάζουμε τέλος σε αυτές τις πρακτικές.

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΑΠΟΛΥΣΗ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ-28-11-2023.pdf

Κύλιση προς τα επάνω