3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 13/6 ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 13/6

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «ο Βύρωνας» καλεί τους εργαζόμενους στην ιδιωτική εκπαίδευση να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που αγωνίζονται ενάντια στην προκλητική απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ να κλείσει τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 13/6 με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Η κυβέρνηση επιδιώκει οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ να είναι τα πρώτα θύματα της κατάπτυστης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου μέσω της οποίας οι υπουργοί έχουν τη δυνατότητα να προχωρούν κατά το δοκούν σε καταργήσεις Οργανισμών ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες υλοποίησης της πολιτικής υπηρέτησης του κεφαλαίου. Σειρά να πεταχτούν στο δρόμο θα πάρουν πολλοί ακόμα εργαζόμενοι άλλων Οργανισμών προκειμένου η κυβέρνηση να πιάσει τους στόχους δημοσιονομικής προσαρμογής που μαζί με την Τρόικα έχει θέσει για λογαριασμό των μεγάλων επιχειρηματιών και μονοπωλίων. Στόχος είναι το κεφάλαιο με διαδικασίες εξπρές να βάλει στο χέρι την περιουσία Οργανισμών όπως η ΕΡΤ και μάλιστα με τους εργαζόμενους στο δρόμο.

Γι αυτό φραγμός στον αντεργατικό-αντιλαϊκό κατήφορο της κυβέρνησης δεν μπορεί να μπει μόνο από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Κάθε εργαζόμενος οφείλει να βάλει πλάτη για να εκφραστεί μαζικά η λαϊκή υποστήριξη, συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους χιλιάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ οι οποίοι με τη σειρά τους δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι. Μόνο με επίμονο, αποφασιστικό και οργανωμένο αγώνα με ταξικό προσανατολισμό, οριοθετημένο απέναντι στους επιχειρηματίες που ήδη τρίβουν τα χέρια τους από το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ σε συμμαχία με τους άλλους εργαζόμενους και το λαό μπορούν να αντισταθούν.

Στην κατεύθυνση αυτή η μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 13/6 μπορεί να απαντήσει αποστομωτικά στην κυβέρνηση και το κεφάλαιο.

Όλοι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10:30 στην πλατεία Αγίας Παρασκευής απ’ όπου θα ακολουθήσει πορεία προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Κύλιση προς τα επάνω