3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/2013 στις 17:30 μ.μ. στην αίθουσα ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 8-9 και 14-15 Δεκεμβρίου, το σωματείο μας , προχωρά με αγωνιστική αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στις αρχαιρεσίες του. Την Κυριακή 1/12 στις 17:30 θα πραγματοποιήσουμε την εκλογοαπολογιστική μας Γενική Συνέλευση, θα κάνουμε απολογισμό της δράσης μας για την τελευταία διετία και θα καθορίσουμε τους στόχους μας για το επόμενο διάστημα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, το κλαδικό σωματείο μας, καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, ανεξάρτητα απο χώρο εργασίας και ειδικότητα ή σύμβαση, σε συσπείρωση και δράση. Με τη μαζική συμμετοχή μας να στείλουμε μήνυμα αντίστασης, οργάνωσης και αντεπίθεσης σε Κυβέρνηση-ΕΕ-Τρόϊκα και εργοδοσία του κλάδου. Με τη μαζικοποίηση και ισχυροποίηση του σωματείου μας. βάζουμε φρένο στον οδοστρωτήρα των αντιλαϊκών μέτρων που μας τσακίζουν τη ζωή μας. Συμβάλλουμε στην oργάνωση και την αντεπίθεση για την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας στη δουλειά και τη ζωή.

ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ-ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΜΕ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ
 ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12/2013 στις 17:30 μ.μ. στην αίθουσα ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, 5ος ορ.

Κύλιση προς τα επάνω