3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Σ.Σ.Ε, ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7ΜΜ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
ΕΕ-ΔΝΤ-Τρόικα προτείνουν, η Κυβέρνηση νομοθετεί και η ΓΣΕΕ υπογράφει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, εργασιακές σχέσεις γαλέρας και μισθούς φιλοδωρήματα για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή τη μεγιστοποίηση των κερδών των εργοδοτών παρά την κρίση τους. Να μην νομιμοποιήσει κανένας εργαζόμενος στη συνειδησή του τη λεγόμενη ΕΓΣΣΕ-έκτρωμα που υπέγραψε η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργοδοτικούς συνδέσμους. Να μην μείνει κανένας συνάδελφος μόνος του απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία για την υπογραφή ατομικής συμβάσης.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους. Να μην παραιτηθούν από τους σταθερούς όρους εργασίας, από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας για να μη ζήσουμε σε καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7ΜΜ

Να συμμετέχουμε όλοι στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του σωματείου μας για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης στην κατεύθυνση ικανοποίησης των αναγκών μας. Στα πλαίσια αυτά ασκούμε πίεση στους εργοδότες και πραγματοποιούμε:
την Παρασκευή 24/05 στις 12:00 συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της EUROPALSO, Ακαδημίας 98-100 στην πλατεία Κάνιγγος.
-την Τρίτη 28/03 στις 12:00 συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΕΦΕ στην Αθήνα, Σόλωνος 142.

Κύλιση προς τα επάνω