3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Όλοι στο Εφετείο την Τετάρτη 15 Ιούνη στις 8πμ

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ!

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στις 15 Ιούνη στο Εφετείο εκδικάζονται τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Είναι ακόμα νωπή μνήμη η μεγαλειώδης συγκέντρωση συνδικάτων και φορέων στις 7 Οκτώβρη του 2020, όταν χιλιάδες κόσμου φώναξαν «Ο λαός απαιτεί οι Ναζί στη φυλακή». Καλούμε κάθε εργαζόμενο να δώσει το παρόν και πάλι ώστε η απόφαση του Πρωτοδικείου να επικυρωθεί και οι φασίστες να παραμείνουν πίσω από τα κάγκελα.

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, ο φασισμός δεν πεθαίνει με μια δικαστική απόφαση, ο φασισμός τσακίζεται στην πράξη! Οι φασίστες επιβιώνουν, γιατί επιβιώνει το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει. Ένα σύστημα που καλλιεργεί το μίσος, το ρατσισμό, που επιτίθεται στους εργαζομένους και τα δικαιώματά τους.

Το Σωματείο, οι εκπαιδευτικοί είμαστε σε επαγρύπνηση να τσακίζουμε το αυγό του φιδιού κάθε μέρα με τη στάση ζωής μας, τη διδασκαλία μας στις τάξεις, τον αγώνα που δίνουμε απέναντι στην αδικία. Στις 15 Ιούνη, 8 το πρωί θα είμαστε και πάλι έξω απ’ το Εφετείο, να μπλοκάρουμε κάθε προσπάθεια αναίρεσης της καταδίκης των δολοφόνων του Λουκμάν και του Φύσσα.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων το Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχει προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις 8πμ έως τις 11πμ.

 

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ στις 08.00

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ στις 19.00 στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ-Δίκη-ΧΑ-15-6-2022.pdf

Κύλιση προς τα επάνω