3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 12:00πμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας μπροστά στην πανελλαδική κινητοποίηση της Παρασκευής μας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα.

«Θέλουμε οι καθηγητές μας να σταθούν στο πλευρό μας και όχι απέναντί μας. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να μην ψηφιστεί και να μην εφαρμοστεί στη συνέχεια το νομοσχέδιο της αδικίας!»

Οι φοιτητικοί σύλλογοι, δηλαδή οι μαθήτριες και οι μαθητές μας από προηγούμενες χρονιές είναι έτοιμοι να «βουλιάξουν» την Αθήνα με το πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Μαρτίου, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, στις 12.00 στα Προπύλαια!

Η θέση μας είναι δίπλα τους!!

 

Η ίδρυση των ιδιωτικών Πανεπιστημίων οδηγεί στην πλήρη διάλυση των πτυχίων και την υποβάθμιση των δημόσιων ΑΕΙ. Την ίδια πολιτική υπηρέτησαν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις ανοίγοντας τον δρόμο για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αυτό αναδεικνύεται από τις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ για την αναθεώρηση του άρθρου 16 από την παγίωση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κ.α.. Μαζί με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια θα λειτουργούν και τα δημόσια Πανεπιστήμια ακόμα περισσότερο με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, θα διευρύνεται η αγορά πτυχίων και τίτλων σπουδών. Οι ταξικοί φραγμοί για τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας θα γιγαντωθούν αφού τα δίδακτρα και στα προπτυχιακά θα είναι η φυσική εξέλιξη. Ο αγώνας κάθε λαϊκής οικογένειας να σπουδάσει, να μορφώσει τα παιδιά της είναι και δικός μας αγώνας.

 

Συναδέλφισες και συνάδελφοι αξιοποιούμε την στάση εργασίας που έχει κηρύξει το εργατικό κέντρο Αθήνας για τις 8 Μαρτίου, 11:00 – 15:00. Για ακόμη μία φορά το κέντρο της Αθήνας πρέπει να βουλιάξει. Το νομοσχέδιο αυτό δεν θα περάσει, έχει καταδικαστεί στην συνείδηση όλων των λαϊκών οικογενειών, των φοιτητών και μαθητών.

Συμμετέχουμε όλοι συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Μαρτίου,

στις 12.00 στα Προπύλαια!

Πανελλαδ-Συλ-8-Μαρτη.pdf

Κύλιση προς τα επάνω