3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 6μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Την Τρίτη 4/2, στις 18:00, στην Ομόνοια
Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Υγεία
 
Την Τρίτη 4 Φλεβάρη συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής το νέο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Το νομοσχέδιο αυτό δίνει συντριπτικό χτύπημα στις όποιες δωρεάν παροχές Υγείας έχουν απομείνει μέχρι σήμερα, πετάει στη διαθεσιμότητα, δηλαδή στην ανεργεία, χιλιάδες υγειονομικούς, κλείνει Κέντρα Υγείας και άλλες μονάδες, στρώνει συνολικά το έδαφος για νέα επέλαση του κεφαλαίου στο σβέρκο του λαού σε ό,τι αφορά την Υγεία.
Την ίδια μέρα διαδηλώνουμε με το ΠΑΜΕ για το δικαίωμα μας σε σύγχρονες, υψηλού επιπέδου, ολοκληρωμένες δημόσιες και δωρεάν παροχές Υγείας για όλους με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης. Να μην απολυθεί κανένας νοσηλευτής, κανένας γιατρός, να μην κλείσει καμία μονάδα Υγείας, Να καταργηθούν κάθε είδους πληρωμές των ασθενών. Να υποχρεωθεί κάθε εργοδότης για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς.
 
Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 4 Φλεβάρη, στις 18:00 στην Ομόνοια
 
Δίνουμε απάντηση, μέρα με τη μέρα συγκεντρώνουμε δυνάμεις, δεν χάνουμε χρόνο οργανώνοντας την πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς ενάντια στην πολιτική που ισοπεδώνει τη ζωή και δικαιώματά μας για να πατήσουν οι καπιταλιστές, για να περάσει η καπιταλιστική ανάπτυξη και κερδοφορία.

Κύλιση προς τα επάνω