3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Οργανώνουμε τη δράση μας στον Πειραιά

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στην ιδιωτική εκπαίδευση στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό, τη Δραπετσώνα, το Πέραμα, τον Ρέντη και τη Σαλαμίνα δυναμώνουμε τη φωνή μας. Γραφόμαστε στο σωματείο και ενισχύουμε τη δράση του.

Για να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας και στις γειτονιές του Πειραιά. Συμβάλλουμε στο συλλογικό αγώνα του κλάδου μας για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας. Μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική. Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας ο ένας στον άλλο, κόντρα στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Συμβάλλουμε στην πλατιά ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν στους χώρους δουλειάς (επιδόματα που δεν δίνονται, αδήλωτες εργάσιμες ώρες, αμοιβές που δεν καταβάλλονται κ.α.). Μόνο με συλλογική οργάνωση και πάλη θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν.

Το σωματείο προχωρά σε εκλογές τον Δεκέμβρη, με ξεχωριστή κάλπη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, 3ος όροφος) στις 17/12 από τις 10.00 ως τις 19.00. Ψηφίζουμε για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Γραφόμαστε έγκαιρα στο σωματείο και συμμετέχουμε την εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 26/11 στις 10:00 στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48 Β, 2ος όροφος). 

Διεκδικούμε δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!

Παίρνουμε θέση για ζητήματα που αφορούν στις γειτονιές μας. Παίρνουμε θέση για τα ζητήματα που επηρεάζουν τις συνθήκες ζωής μας και τη ζωή των παιδιών μας, των μαθητών μας. Τέτοια είναι τα καζάνια στο Κερατσίνι και στο Πέραμα, οι φυλακές στον Κορυδαλλό, το ξεπούλημα του λιμανιού στον Πειραιά, η διαχείριση των σκουπιδιών και πολλά άλλα.

Συμπορευόμαστε με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που ζουν και εργάζονται στις γειτονιές μας. Οι εργάτες της Cosco, της Ζώνης είναι οι γείτονες μας, οι φίλοι μας, οι γονείς των μαθητών μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να παλέψουμε για τη ζωή που μας αξίζει.

Οι εκπαιδευτικοί στα φροντιστήρια του Πειραιά και των περιχώρων επιλέγουμε το δρόμο της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και της οργάνωσης ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε. Συγκροτούμε σωματειακή επιτροπή και καλούμε στην πρώτη σύσκεψη  την Κυριακή 17/12 στις 12.00.

Κάλεσμα_Πειραιάς.pdf

Κύλιση προς τα επάνω