3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ

Όλοι γνωρίζουν τον Σωκράτη, τον Καρλ Μαρξ και τον Σίγκμουντ Φρόυντ, αλλά πόσοι έχουν ακούσει για την Ξανθίππη, τη Τζένη Μαρξ και τη Μάρθα Φρόυντ;

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε μαζί τη θεατρική παράσταση «Κρυμμένες», την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:00, στο θέατρο «Αμαξοστοιχία-Θέατρο το τρένο στο Ρουφ» (Σιδηροδρομικός και Προαστιακός σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως).

Το έργο φωτίζει τις ζωές τριών διάσημων ζευγαριών της παγκόσμιας ιστορίας, του Σίγκμουντ και της Μάρθας Φρόυντ, του Καρλ και της Τζένης Μαρξ, του Σωκράτη και της Ξανθίππης. Μεταξύ ιστορίας και μυθοπλασίας προβάλλεται ο καθοριστικός ρόλος που διαδραμάτισαν οι τρεις σημαντικές γυναίκες αυτών των ζευγαριών στην ανάπτυξη και εξέλιξη του έργου των μεγαλοφυών συζύγων τους. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται το φλέγον ζήτημα των έμφυλων ανισοτήτων,  το οποίο παραμένει επίκαιρο.

Για όλα τα μέλη του σωματείου μας προσφέρεται εκπτωτικό εισιτήριο 10 ευρώ (10€). Η διάρκεια της παράστασης είναι 100 λεπτά (χωρίς διάλειμμα).

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974054435.

Το σωματείο θα μαζεύει χρήματα και συμμετοχές μέχρι και τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.
IBAN: GR1701101320000013200629957
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ.pdf

Κύλιση προς τα επάνω