3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Ο νόμος για δουλειά την Κυριακή και τις αργίες θα μείνει στα χαρτιά! Συνέντευξη της Ελπίδας Νασιοπούλου, προέδρου του σωματείου, στον «Ελλάδα 94,3»

Η τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση και προβλέπει δουλειά τις Κυριακές και τις αργίες για τους εργαζόμενους στην ιδιωτική εκπαίδευση θα μείνει στα χαρτιά, τόνισε η Ελπίδα Νασιοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση Αττικής «Ο Βύρων», μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3».

Όπως σημείωσε, η τροπολογία αυτή αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο στα χέρια των εργοδοτών για να χτυπηθούν τα ωράρια των εργαζομένων, προς όφελος της ανταγωνιστικότητας και των κερδών των επιχειρηματιών.

Ανέφερε ότι πρόκειται επίσης για μια φωτογραφική διάταξη που αφορά τα φροντιστήρια και έρχεται να νομιμοποιήσει την πρακτική που ήδη έχουν επιβάλει οι φροντιστηριάρχες στους εκπαιδευτικούς.

Η Ελ. Νασιοπούλου υπογράμμισε ότι χθες πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών έξω από τη Βουλή και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει κλιμάκωση του αγώνα των εργαζόμενων στην ιδιωτική εκπαίδευση για να μείνει αυτός ο νόμος στα χαρτιά.

 

Κύλιση προς τα επάνω