3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία των ΣΕΦΑ-ΟΕΦΕ

Την Τρίτη 22/3/22, πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων των ιδιοκτητών φροντιστηρίων για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης. Παρότι είχαμε επικοινωνήσει με τη διοίκησή τους, δεν υπήρχε κανείς να δεχτεί την αντιπροσωπεία του ΔΣ του σωματείου μας. Μάλιστα είχαν προβάλει διάφορα τυπικά κωλύματα, αρνούμενοι κάθε συζήτηση επί του θέματος.

Εμείς θα επιμένουμε! Όσο περισσότερο ανοίγει η κουβέντα στους χώρους δουλειάς, τόσο πιο πολύ θα πιεστούν να κάτσουν στο τραπέζι.

Κόντρα στην ελαστικοποίηση της εργασίας μας, διεκδικούμε σταθερό ωράριο και όχι να είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα. Διεκδικούμε να ασφαλίζονται και να πληρώνονται όλες οι ώρες εργασίας από meetings, ενημερώσεις γονέων κ.α. Κόντρα στις αντιπαιδαγωγικές πρακτικές της τηλεκπαίδευσης που εκτός των άλλων σαρώνουν τις αργίες μας. Με το ωρομίσθιο πακτωμένο σε χαμηλά επίπεδα, με την προϋπηρεσία και την ειδίκευσή μας να μην αναγνωρίζονται μισθολογικά, η κλαδική σύμβαση εργασίας είναι η μόνη κατοχύρωσή μας.

Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα μας στη δουλειά, την υγεία, για μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια. Αγωνιζόμαστε για ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και την απεμπλοκή της χώρας από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς που σφαγιάζουν τους λαούς για τα συμφέροντα των λίγων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο στη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 3/4 στις 11πμ στο συνδικάτο οικοδόμων (Βεραντζέρου 1, 2ος όροφος πλ.Κάνιγγος) για να κλιμακώσουμε τη δράση μας.

Καλούμε σε συμμετοχή στην 24ωρη πανεργατική απεργία την Τετάρτη 6/4, με συγκέντρωση στις 11πμ στο Σύνταγμα.

ΔΤ_ΣΕΦΑ.pdf

Κύλιση προς τα επάνω