3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Πρόσκληση στην εκδήλωση του σωματείου με θέμα: “Κοινωνικοσυναισθηματικές διαστάσεις της μαθησιακής διαδικασίας σε συνθήκες πανδημίας”

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε στην εκδήλωση του σωματείου με θέμα “Κοινωνικοσυναισθηματικές διαστάσεις της μαθησιακής διαδικασίας σε συνθήκες πανδημίας” που θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στις 6μμ στο Μουσείο Μακρονήσου (Π.Ε.Κ.Α.Μ.) Αγ. Ασωμάτων 31, Αθήνα.

Πως βίωσε άραγε ένα παιδί τις συνθήκες εγκλεισμού και απομόνωσης των αρχικών μέτρων πρόληψης; Πώς βιώνει τώρα τις διαφορετικές συνθήκες στη λειτουργία του σχολείου και συνολικά των χώρων διασκέδασης; Νιώθει μέρος της λύσης ή του προβλήματος της πανδημίας; Πως επιδρά το μέτρο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στην ανάπτυξη και γενικότερα στην κοινωνικοποίησή του;

Τι συνθήκες επικρατούν στο οικογενειακό περιβάλλον των μαθητών μας, πόσοι γονείς έχασαν τη δουλειά τους, πόσοι αντιμετωπίζουν θέματα υγείας; Τι μας λένε οι μαθητές;

Αυτοί είναι ορισμένοι προβληματισμοί που γέννησαν την ανάγκη να κάνουμε τη  συγκεκριμένη συζήτηση.

Καλούμε τον καθένα από εσάς να μεταφέρει τον προβληματισμό του, την εμπειρία του, με ερωτήσεις και παρεμβάσεις για το θέμα.

Την εισήγηση θα κάνει η Αφροδίτη Ρέτζιου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και ψυχίατρος στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Τα μέτρα προστασίας είναι αναγκαία και θα τηρηθούν καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Εκδήλωση_Διδασκαλία.docx

Κύλιση προς τα επάνω