3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας στις 28/9!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ψήφισε το 3ο μνημόνιο σε βάρος της ζωής και των δικαιωμάτων μας. Ενάμιση μήνα τώρα, έχει επιδοθεί σε ένα όργιο εμπαιγμού ότι δήθεν το μνημόνιο δεν είναι ιδιοκτησία της , βαφτίζοντάς το μέχρι και παράλληλο πρόγραμμα που δεν ανατρέπει το πολιτικό της πρόγραμμα! Τώρα, αμέσως μετά την επανεκλογή της, συνεχίζει τον εμπαιγμό στήνοντας μέχρι και επιτροπή σοφών για να αποφανθούν με επιστημονικοφανή τεχνοκρατικά κριτήρια υπέρ της εφαρμογής των μέτρων των μνημονίων, που ήδη έχουν δεσμευτεί σε θεσμούς και κεφάλαιο ότι θα εφαρμόσουν.

Όλοι και όλες, αύριο, Δευτέρα, 28/9 στις 14:00, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας όπου θα συνεδριάζει η λεγόμενη επιτροπή σοφών.

Δεν χάνουμε λεπτό από την κλιμάκωση του αγώνα για την απόκρουση του τελειωτικού χτυπήματος στην Κοινωνική Ασφάλιση, των νέων επώδυνων ανατροπών στις συντάξεις, στην Υγεία και την Πρόνοια, την επίθεσης που συνεχίζει το 3ο μνημόνιο για να μην μείνει τίποτα όρθιο στη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Κύλιση προς τα επάνω