3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 19.30 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (προσυγκέντρωση του Βύρωνα 18.45 στα Προπύλαια)

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στη μεγάλη σύσκεψη (13/9) εργατικών κέντρων – ομοσπονδιών – συνδικάτων στο θέατρο του Πολυχώρου των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Δώσαμε τη δική μας απάντηση στην πολιτική που «πνίγει» τη ζωή του λαού στα νερά της πλημμύρας, αλλά και στις αξιώσεις της εργοδοσίας για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις. Θέσαμε στο επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας για ζωή και δουλειά με δικαιώματα μιλώντας για τη διεκδίκηση κλαδικής σύμβασης και Συλλογικών Συμβάσεων σε μεγάλους εκπαιδευτικούς ομίλους.

Οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας! Η νέα αποστολή εκπροσώπων, στην οποία συμμετέχει και το σωματείο μας ενεργά, θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη από την Αθήνα, στις 5:00 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο. Η αναχώρηση από Καρδίτσα για Αθήνα έχει προγραμματιστεί στις 19:30.

«Έγκλημα εκ προμελέτης κυβέρνησης – κεφαλαίου»: κάτω από αυτό το σύνθημα, στο φόντο της πλημμυρισμένης Θεσσαλίας, καταλήξαμε στην απόφαση να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο εργατικών συνδικάτων και μαζικών φορέων την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα. Παράλληλα, το συλλαλητήριο θα αποτελέσει σταθμό στην πορεία της απεργιακής κλιμάκωσης.

Καλούμε τώρα την ΟΙΕΛΕ και το ΕΚΑ να πάρουν απόφαση για απεργία με ανοιχτή ημερομηνία, σε συντονισμό με άλλα σωματεία και ομοσπονδίες.

καλεσμα-στο-συλλαλητηριο-15-9.pdf

 

 

Κύλιση προς τα επάνω