3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Συνεδρίαση Δ.Σ. 5/9

Σε συνεδρίασή του στις 5/9 το Δ.Σ. του Συλλογου, συζήτησε όλες τις εκρηκτικές εξελίξεις στον κλάδο και γενικά την ανάγκη απάντησης του εργατικού κινήματος στα νέα μέτρα της Τρικομματικής Κυβέρνησης με αντεπίθεση και Γενική Απεργία!

Παράλληλα αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην Απεργία που κήρυξε η ΟΙΕΛΕ στα ιδιωτικά σχολεία στισ 12/9, την παρακολούθηση των εξελίξεων σχετικά με τα σχέδια των εργοδοτών για περεταίρω χτύπημα μισθών και δικαιωμάτων (βλ καταγγελίες ΣΣΕ) και την άμεση παρέμβαση σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών, την έκδοση ανακοινώσεων για τις εξελίξεις και την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 23/9 στις 11:00.

Τέλος υπερψηφίστηκαν προτάσεις, για την Γενική Απεργία, όταν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα, για την ανάγκη στήριξης και πίεσης των κομμάτων να υπερψηφίσουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση μνημονίων, δανειακών συμβάσεων, εφαρμοστικών νόμων κλπ. και για την συμπαράσταση και συμπαράταξη με τις συνταξιουχικές οργανώσεις, στον αγώνα που δίνουν για τα ζητήματα της Υγείας και τη συγκέντρωση που θα κάνουν στις 8/9 στις 11:00, στην πλατεία Κοτζιά.

Κύλιση προς τα επάνω