3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Τα “νέα” της Γ.Σ. της 16/12

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γ.Σ του συλλόγου μας την Κυριακή 16/12 (η 3η απο τον Σεπτέμβρη) και παρά την ανοιχτή προσπάθεια σαμποταρίσματός της (για δεύτερη συνεχόμενη φορά) απο τη μειοψηφούσα παράταξη. Σε αυτήν υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, ενώ καθορίστηκαν και οι βασικοί άξονες δράσης του σωματείου για το 2013. Επίσης αποφασίστηκε:

Η συμμετοχή του συλλόγου στην τρίωρη στάση εργασίας που έχει προκυρήξει η ΓΣΕΕ την Τετάρτη 19/12 , με συγκέντρωση στη 1:00μμ στην Ομόνοια μαζί με το ΠΑΜΕ.

Η προκήρυξη 24ωρης Απεργίας στον εκπαιδευτικό όμιλο INTERLINGUA μετά τις γιορτές. 

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στο σωματείο.

Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε πια οι μισοί να μην έχουμε καθόλου δουλειά και οι άλλοι μισοί να δουλεύουμε από το πρωί έως το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο με μεροκάματα πείνας χωρίς ούτε καν τις Κυριακές, χωρίς προσωπική και οικογενειακή ζωή.

 Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να είμαστε άνεργοι, να παίρνουμε μεροκάματα πείνας και ταυτόχρονα να πληρώνουμε τα φάρμακα, τους γιατρούς, περισσότερα για την εκπαίδευση, για το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τις μετακινήσεις μας, που αποτελούν στοιχειώδη δικαιώματα και θεμελιακές ανάγκες μας.

 Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να μας αρμέγετε συνεχώς μέσω των ανατιμήσεων των φορολογικών χαρατσιών και άλλων κεφαλικών φόρων και τα κρατικά αυτά έσοδα να δίνονται πίσω με χορηγίες, ενισχύσεις, φοροαπαλλαγές, εισφοροαπαλλαγές και με 10αδες άλλους τρόπους στους καπιταλιστές, στα μονοπώλια που θησαυρίζουν από τον ιδρώτα μας.

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!

 

Κύλιση προς τα επάνω