
Σε μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ελληνική ιστορία ο λαός απέδειξε πως έχει τη δύναμη να καθορίζει αυτός τις εξελίξεις.

Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού. Το μήνυμα πως μέσα σε αυτό το σύστημα του κέρδους και της εκμετάλλευσης δεν έχουμε οξυγόνο ταξίδεψε από την Πλατεία Συντάγματος μέχρι τις νήσους Cayman.

Μάταια προσπαθεί η Κυβέρνηση να αμαυρώσει την ημέρα με στημένα επεισόδια. Το μόνο που αποδεικνύει είναι πως είναι αδίστακτη και ταγμένη στη δολοφονική πολιτική της.
Είμαστε περήφανοι που συμβάλλαμε στην οργάνωση αυτής της ημέρας. Είμαστε συγκινημένοι που το μπλοκ του Βύρωνα, μαζικό όσο ποτέ, αποτέλεσε μέρος αυτής της ιστορικής συγκέντρωσης.

Η 28η Φλεβάρη δεν είναι η κατακλείδα μίας ιστορίας, είναι ο πρόλογος του βιβλίου που θα γράψει ο οργανωμένος λαός της γενιάς μας.