3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Όλοι την Τρίτη 2/10 στις 11:00 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΟΙΕΛΕ, Χαλκοκονδύλη 13 στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει η συνάντηση με την ΟΕΦΕ για τη διαπραγμάτευση ΣΣΕ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Μετά την επιμονή του σωματείου μας και των άλλων ταξικών πρωτοβάθμιων σωματείων σε όλη την Ελλάδα, μετά τις κινητοποιήσεις μας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα που ανέδειξαν σε επιτακτική την ανάγκη υπογραφής ικανοποιητικών ΣΣΕ και τις διαθέσεις που υπάρχουν από τους εργαζόμενους για να τις διεκδικήσουν, η ΟΙΕΛΕ κάλεσε την ΟΕΦΕ σε συζήτηση για την υπογραφή ΣΣΕ για τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.
Κατά τη σχετική συνάντηση των πρωτοβάθμιων σωματείων με την ΟΙΕΛΕ την 1η του Σεπτέμβρη, η ΟΙΕΛΕ δεσμεύτηκε να διαπραγματευτεί με τους εργοδότες στη βάση της πρότασης ΣΣΕ του Σωματείου μας. Η συνάντηση αυτή με τους εργοδότες γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση που εν μέρει οφείλεται στην κωλυσιεργία από πλευράς της ηγεσίας της ΟΙΕΛΕ.
Όλοι και όλες
κινητοποιούμαστε την Τρίτη 2/10 στις 11:00 το πρωί
έξω από τα γραφεία της ΟΙΕΛΕ, Χαλκοκονδύλη 13 στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει η συνάντηση με την ΟΕΦΕ για τη διαπραγμάτευση ΣΣΕ.
Με ευθύνη όλων μας μπορεί η κινητοποίηση αυτή να αποτελέσει σημαντικό βήμα στον επίμονο αγώνα μας για τη διεκδίκηση ικανοποιητικών ΣΣΕ στον κλάδο.

Κύλιση προς τα επάνω