3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Όλοι & όλες στο Συλλαλητήριο και στη συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή 5 Νοέμβρη, στις 11 π.μ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΙΣΡΑΗΛ

Όλοι & όλες στο Συλλαλητήριο και στη συναυλία αλληλεγγύης την Κυριακή 5 Νοέμβρη, στις 11 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος και στην πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία (προσυγκέντρωση στις 10.30 Προπύλαια)

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα οι νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς ξεπερνούν τους 8000, ανάμεσά τους πάνω από 3000 παιδιά.Κανείς δεν μπορεί να σιωπά όταν στη Γάζα κάθε 10 λεπτά σκοτώνεται και ένα παιδάκι. Καθημερινά κοιτάζουμε τους μαθητές μας στα μάτια. Με ειλικρίνεια συνεχίζουμε να τους λέμε πως η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά και να παλεύουμε για το αυτονόητο δικαίωμα κάθε λαού να ζει ελεύθερα στη γη του. Συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Απαιτούμε να σταματήσει το μακελειό στη Γάζα από το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ και να απεμπλακεί η Ελλάδα από τα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ – Ισραήλ. Καμία υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ και καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές. Εδώ και τώρα να εξαφανιστούν τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά». Απαιτούμε να εφαρμοστεί η ειλημμένη απόφαση για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στο μεγάλο συλλαλητήριο και συναυλία την Κυριακή 5 Νοέμβρη 11 π.μ., στο Σύνταγμα και στην πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ

Συλλαλητήριο-συναυλία-αλληλεγγύης-την-Κυριακή-5-Νοέμβρη.pdf

Κύλιση προς τα επάνω