3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ

syndiaskepsh-pame-kleisimo-10

Με τη συμμετοχή του σωματείου μας μαζί με 1.221 αντιπροσώπους από 530 συνδικαλιστικές οργανώσεις (13 Ομοσπονδίες, 14 Εργατικά Κέντρα, 451 Συνδικάτα και 52 Επιτροπές Αγώνα) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 4ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΜΕ στο Στάδιο Ειρήνης και ΦιλίαςΣημαντική ήταν η συμμετοχή διεθνών αντιπροσωπειών, με περισσότερους από 50 αντιπροσώπους από 36 συνδικαλιστικές οργανώσεις διαφόρων χωρών.

4h-syndiaskepsh-geniko-8

«Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» με το σύνθημα αυτό και το τραγούδι «Πάλης Ξεκίνημα», το οποίο οι αντιπρόσωποι τραγούδησαν όλοι μαζί, άνοιξε η αυλαία των εργασιών. Για δύο μέρες έγινε πλούσια συζήτηση με σχεδόν 80 τοποθετήσεις αντιπροσώπων από σειρά κλάδων, που μετέφεραν πλούσια πείρα από το σύνολο της δράσης τους. Η Συνδιάσκεψη εξέλεξε νέα Εκτελεστική Γραμματεία και νέα Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή, ενώ ψήφισε και το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ.

syndiaskepsh-pame-psifoforia-15

Στο τέλος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για όλους τους αγωνιστές που έφυγαν από τη ζωή από την προηγούμενη Συνδιάσκεψη μέχρι τώρα, ενώ οι εργασίες έκλεισαν με τους αντιπροσώπους όρθιους να τραγουδούν τον ύμνο της Διεθνούς.

Η εισήγηση της Εκτελεστικής Γραμματείας.docx

Το διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ.docx

Το «κλείσιμο» της Συνδιάσκεψης.docx

Κύλιση προς τα επάνω