Έναρξη παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής «Οι Αγριόχηνες» το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ.

Η ποιοτική ψυχαγωγία είναι κάτι που με κόπο και πολύ ψάξιμο μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας. Η τηλεόραση έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου των μικρών, προβάλλοντας αμφιλεγόμενα νοήματα ενώ, με τη δύναμη της εικόνας περιορίζει κατά πολύ τη φαντασία.

Το ΠΑΜΕ, στη συνολικότερη προσπάθεια διεκδίκησης μιας καλύτερης ποιοτικά ζωής, έχει ετοιμάσει μια όμορφη, ψυχαγωγική, ενημερωτική και εκπαιδευτική ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Οι Αγριόχηνες».

«Με στόχο να ενισχύσουμε, τους μικρούς μας φίλους, στη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τα φτερά τους και να πετάξουν ψηλά και συγκροτημένα διαλέξαμε σκόπιμα το όνομα της εκπομπής. Οι Αγριόχηνες πετούν πάντα ομαδικά σε σχηματισμό V. Η κάθε αγριόχηνα πλάι στην άλλη κρατώντας τις κατάλληλες αποστάσεις, δημιουργεί με τα φτερά της ρεύμα ανοδικό, για να ανέβουν όλες μαζί, σαν ομάδα ακόμα πιο ψηλά! Το ένα φτερό βοηθάει το άλλο και τα δύο μαζί ανυψώνονται! Έτσι καταλαβαίνουν πως αν παραμείνουν στον σχηματισμό θα πετάξουν πιο ξεκούραστα απ’ ότι αν πετάξουν μόνες. Οι αγριόχηνες που είναι στο πίσω μέρος φωνάζουν ενθαρρυντικά τις μπροστινές, για να τους δώσουν ώθηση να ανέβουν κι άλλο. Το συγκινητικό είναι πως αν κάποια αρρωστήσει, τότε δύο αγριόχηνες  την ακολουθούν για να τη βοηθήσουν και παραμένουν μαζί της μέχρι να γίνει καλά».

Με έμφαση λοιπόν σε πνεύμα ομαδικό και ρεύμα ανοδικό ξεκινάει η ψυχαγωγική αυτή ραδιοφωνική εκπομπή, που θα μεταδίδεται από την διαδικτυακή συχνότητα του Web Radio κάθε Σάββατο στις 6.00μμ και κάθε Κυριακή στις 11.00πμ, ξεκινώντας από το Σάββατο 6 Φλεβάρη 2021.

Η Εκπομπή απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών και θα περιλαμβάνει παραμύθια, τραγούδια, παιχνίδια, απλές γνώσεις. Τα παιδιά θα μπορούν να επικοινωνούν με την εκπομπή στέλνοντας τις ζωγραφιές, κατασκευές, ιδέες, απορίες ότι άλλο στο email: agriochines@gmail.com.

(Η εκπομπή αρχικά δεν θα είναι ζωντανή και δεν θα έχει τη δυνατότητα, προς το παρόν, να φιλοξενεί παιδιά)

Το σποτ της εκπομπής είναι το παρακάτω:

Παιδική_ραδιοεκπομπή.docx

Κύλιση προς τα επάνω