3ης Σεπτεμβρίου 48β 10433  Αθήνα | vyrwnasedu@gmail.com

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων"

Επίσημη Ιστοσελίδα του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Βύρωνας

Καταγγέλλουμε το όργιο καταστολής, την τρομοκρατία, τις συλλήψεις εναντίον των αγωνιζόμενων εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα»

Οι απειλές, η τρομοκρατία και οι απεργοσπαστικοί μηχανισμοί που στήνει η εργοδοσία, στην επιχείρηση «Μαλαματίνα», θα πέσουν στον γκρεμό. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύει η ανυποχώρητη στάση των εργαζομένων, που συνεχίζουν τον αγώνα τους για να επαναπροσληφθούν 15 συνάδελφοί τους και να υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον του Γιάννη Φραγγίδη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ), και του Γιάννη Νιβορλή, αναπληρωτή γραμματέα της ΠΟΕΕΠ, προέδρου της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, αλλά και ακόμη 8 εργαζομένων.

Κυβέρνηση, δικαιοσύνη και κατασταλτικές δυνάμεις εξυπηρετούν τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας, η οποία αξιοποιεί όλο το νομοθετικό πλαίσιο που έχουν εξασφαλίσει όλες οι κυβερνήσεις. Απειλεί τους εργαζόμενους, τους εκβιάζει, τους διώκει ποινικά επιδιώκοντας να τους τρομοκρατήσει και να τους κάνει να σωπάσουν, να μη μιλήσουν για τα δίκαια αιτήματά τους. Στήνει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς για να σπάσει τον δίκαιο αγώνα τους.

Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις είναι καταδικασμένες όσο οι εργαζόμενοι στέκονται ενωμένοι και πιστεύουν στη δύναμή τους. Αυτό έχει φανεί άλλωστε, από τους αγώνες στη ΛΑΡΚΟ, στην Cosco, στην e-food και αλλού.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει  η πάλη των εργαζομένων θα τη σπάσει.

ΔΤ_ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.pdf

Κύλιση προς τα επάνω